« Terug naar het overzicht

CORONA Update 3/5/2020

mei 03, 2020

Braves Sportinfrastructuur blijft voorlopig nog gesloten voor ALLE gebruik.

Beste Braves,

 

Ondertussen zijn we weer enkele weken verder sinds onze vorige communicatie over het coronavirus. Hopelijk stellen jullie en jullie geliefden het goed en verkeren jullie nog in goede gezondheid.

 We kunnen het niet genoeg benadrukken: blijf de richtlijnen van de overheid zo goed mogelijk opvolgen zodat deze crisis op nationaal vlak snel onder controle gebracht kan worden! Enkel dan kunnen we hopelijk snel weer van onze favoriete sport genieten.

Blijf ook zo actief mogelijk, op conditioneel vlak en qua baseball skills, zodat we fit zijn zodra er groen licht wordt gegeven.

 

We hebben bekeken of het mogelijk zou zijn reeds in kleine groepjes te kunnen trainen maar zien het niet echt haalbaar om dit al toe te laten onder veilige omstandigheden en hebben reeds politie over de vloer gehad. Het is organisatorisch wat moeilijker te regelen qua planning: wie,wanneer, waar, hoelang,.. plus toezicht houden, veiligheidscoördinator aanduiden,…

We hebben daarom besloten toch nog even te wachten alvorens terug toegang te geven tot de terreinen met inbegrip van de slagkooi .

 

In navolging van de richtlijnen van de overheid en de Vlaamse Baseball en Softball Liga (VBSL) blijft onze sportinfrastructuur (velden,batting cages, clubhuis,...) tot nader order gesloten voor alle gebruik.

 

Zodra er meer duidelijkheid is over het heropstarten van de trainingen, oefenwedstrijden en competitiewedstrijden zullen we jullie hierover informeren. We kijken hiervoor voorzichtig naar 18 mei a.s.

In bijlage geven we jullie ook de communicatie mee verspreid door VBSL die wij volledig ondersteunen.

 

Hou het veilig, hou het gezond en hopelijk tot snel!

 

 Namens het bestuur van Brasschaat Braves BSC vzw

Open de bijlage