« Terug naar het overzicht

Homestay gezocht voor een buitenlandse (Engelstalige) speler/coach

februari 11, 2019

Welk warm gezin kan onze club helpen?

Zoals u (wellicht) weet doet onze club per seizoen een beroep op één of meerdere buitenlandse spelers die een 'sleutelpositie' kunnen bekleden in ons 1e team, maar tevens een belangrijke bijdrage leveren aan het coachen en opleiden van onze jeugdspelers. De buitenlandse spelers ontvangen hiervoor een minimale vergoeding (zakgeld). We hebben voor dergelijke import-spelers/coaches uiteraard een verblijfplaats nodig: een "homestay".

Voor 2019 zijn we alvast op zoek naar 1 homestay. Dit bij voorkeur in Brasschaat of in de nabije omgeving van onze club zodat de speler zelfstandig naar de club kan komen. We zijn momenteel met enkele spelers/coaches in onderhandeling maar zijn daarom al op zoek naar kandidaat-gezinnen.

Het aanbieden van een homestay biedt tal van voordelen. Het zal u ongetwijfeld verrassen dat een 'volmaakte vreemdeling' plots een deel van uw gezin blijkt te zijn geworden. Een verrijking voor uw gezin en een bijzondere ervaring voor de rest van uw (en zijn) leven!

Hebt u interesse, wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen of getuigenissen horen? Aarzel dan niet om contact op te nemen via
voorzitter@brasschaatbraves.be of via het GSMnr. 0495/51.61.62.

Enkele ervaringen...

Als u meer te weten wilt komen over de voorgaande homestay ervaringen, kan u contact opnemen met Eric & Linda, Bas & Suzanne, Stephanie & Paul, of Evi& Pascal. Deze Braves-gezinnen zijn reeds voortreffelijke gastfamilies geweest voor buitenlandse spelers. Ook families buiten de club, zoals afgelopen jaar Caroline en Cees van DeliDamen uit Kalmthout, kunnen u meer vertellen over hun ervaringen als homestay.

Eric & Linda zijn een aantal jaren geleden nog voor enkele weken naar Texas geweest, waar Clayton Cooper getrouwd is. James Wise, Austin Coble, Trevor Czerniawski, ... hadden dan weer een homestay bij (toen nog) kadet Sam & softbalster Julia Bakker, die inmiddels op school enorm goed scoren voor het vak Engels. Met een kleine kanttekening dat hun Engels een wat Amerikaanse ondertoon heeft. Maar ze spreken de taal. Vloeiend! Onze buitenlandse spelers hebben daar steeds een voortreffelijke thuis gehad.